Ανταλλακτικά φίλτρα νερού

Περιηγηθείτε στις κατηγορίες των ανταλλακτικών φίλτρων νερού και ανακαλύψτε το καταλληλότερο για τις ανάγκες σας

Ανταλλακτικά επαγγελματικά φίλτρα νερού

Ανταλλακτικά επαγγελματικά φίλτρα νερού

Ανταλλακτικά φίλτρα αντίστροφης όσμωσης

Ανταλλακτικά φίλτρα αφαίρεσης αλάτων

Ανταλλακτικά φίλτρα αφαίρεσης αλάτων

Ανταλλακτικά φίλτρα ενεργού άνθρακα

Ανταλλακτικά φίλτρα ενεργού άνθρακα

Ανταλλακτικά φίλτρα κεντρικής παροχής

Ανταλλακτικά φίλτρα κεντρικής παροχής

Ανταλλακτικά φίλτρα μηχανής καφέ

Ανταλλακτικά φίλτρα βρύσης

Ανταλλακτικά φίλτρα κανάτες

Ανταλλακτικά φίλτρα παγούρι

Ανταλλακτικά φίλτρα παγούρι

Ανταλλακτικά φίλτρα παγομηχανής

Ανταλλακτικά φίλτρα τηλεφώνου ντουζ

Ανταλλακτικά φίλτρα τηλεφώνου ντουζ

Ανταλλακτικά φίλτρα ψυγείου

Our Brands

Projects & Ideas

Services

cropped-favicon.png
OUR SERVICES

Διανομή φίλτρων Πανελλαδικώς

Η εταιρεία μας σας παρέχει οικιακά και επαγγελματικά συστήματα φίλτρανσης νερού, καθώς και τα ανταλλακτικά τους φίλτρα. Υπάρχει η δυνατότητα αποστολής σε ΟΛΗ την Ελλάδα εντός 1-3 ημερών

cropped-favicon.png
OUR SERVICES

Τοποθέτηση και τρόπος λειτουργίας

Όλοι οι νέοι πελάτες εντός Θεσσαλονίκης που προμηθεύονται συστήματα φίλτρων νερού, δικαιούνται δωρεάν τοποθέτηση από εμάς, καθώς και επίδειξη τρόπου λειτουργίας της συσκευής. (κατόπιν συνεννόησης).

Ο Νο 1 Προμηθευτής Φίλτρων στην Ελλάδα

Η επιλογή του σωστού φίλτρου νερού μπορεί να κάνει μια μεγάλη διαφορά στην ποιότητα του νερού που καταναλώνουμε στο σπίτι μας. Το ανταλλακτικό φίλτρο είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για το φίλτρο νερού ενεργού άνθρακα και το φίλτρο νερού ενεργού. Τα ανταλλακτικά φίλτρων νερού παρέχουν την απαραίτητη φροντίδα και συντήρηση για το σύστημα φίλτρων σας, προσφέροντας σαφές και καθαρό νερό στο σπίτι σας.

Τα φίλτρα νερού οικιακής χρήσης προσφέρουν εκπληκτική ποιότητα νερού και βελτιώνουν τη γεύση του νερού που καταναλώνουμε στο σπίτι μας. Αυτά τα φίλτρα είναι εύκολα στη χρήση και προσφέρουν την ασφάλεια και την ευεξία που χρειαζόμαστε για το σπίτι μας. Όλα τα προϊόντα μας, ανταλλακτικά φίλτρων, φίλτρα μπάνιου, ενεργός άνθρακας, Doulton HCP, ψύκτες πάγκου και μπαταρίες κουζίνας, είναι υψηλής ποιότητας και προσφέρουν αξιόπιστη απόδοση και αντοχή.

Τα φίλτρα μπάνιου παρέχουν την προστασία από τους χημικούς και τα μικρόβια που μπορούν να βρίσκονται στο νερό του μπάνιου, ενώ ο ενεργός άνθρακας απομακρύνει τις ανεπιθύμητες γεύσεις και οσμές. Το Doulton HCP είναι ένα εξαιρετικό φίλτρο νερού για ψύκτες πάγκου. Η τεχνολογία του Doulton HCP εξασφαλίζει ότι το νερό είναι καθαρό, υγιεινό και ασφαλές για κατανάλωση.

Τα φίλτρα αποτελούν την πιο αποτελεσματική λύση για τη βελτίωση της ποιότητας του νερού που καταναλώνουμε. Με τα στάδια φιλτρανσης, όπως τα φίλτρα άνω πάγκου και τα φίλτρων αντίστροφης όσμωσης, μπορούμε να αφαιρέσουμε αποτελεσματικά τα ανεπιθύμητα στοιχεία από το νερό μας. Τα ανταλλακτικά φίλτρων, όπως το ανταλλακτικό φίλτρο νερού βρυσησ και το ανταλλακτικό φίλτρο ενεργού άνθρακα, βελτιώνουν τη λειτουργία των φίλτρων και εξασφαλίζουν σταθερή απόδοση. Το φίλτρο νερού άνω πάγκου είναι ιδανικό για την οικιακή χρήση, ενώ το φίλτρο νερού κάτω πάγκου είναι εξίσου αποτελεσματικό και στις δύο περιπτώσεις. Τα φίλτρα κάτω πάγκου, τα φίλτρα ανω πάγκου και το Doulton Ultracarb είναι εξαιρετικά ανθεκτικά και προσφέρουν αξιόπιστη προστασία.

Οι αποσκληρυντές νερού και τα φίλτρα μπάνιου βελτιώνουν την ποιότητα του νερού που χρησιμοποιούμε στο μπάνιο και βοηθούν στη διατήρηση της υγείας του δέρματος και των μαλλιών μας. Οι αποσκληρυντές νερού αφαιρούν τα μεταλλικά αλάτα και το ασβέστιο από το νερό, ενώ τα φίλτρα μπάνιου απομακρύνουν το χλώριο και άλλα χημικά που μπορεί να είναι επιβλαβή για το δέρμα μας. Αυτά τα προϊόντα είναι εύκολα στη χρήση και βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα της καθημερινής μας υγιεινής. Επιπλέον, τα φίλτρα νερού κάτω πάγκου είναι ιδανικά για οικιακή χρήση, παρέχοντας καθαρό και ασφαλές νερό για ποτό και μαγείρεμα. Μην υποτιμάτε τη σημασία της ποιότητας του νερού στην υγεία σας και επιλέξτε τα κατάλληλα προϊόντα για να βελτιώσετε τη ζωή σας.