Νεα

Φίλτρο νερού ντουζ

Φίλτρο νερού ντουζ

Τα φίλτρα νερού ντουζ είναι από τις σημαντικότερες επιλογές φίλτρου νερού που πρέπει να επιλέγει κανείς, καθώς το νερό έρχεται σε επαφή με το δέρμα μας σε ολόκληρο το σώμα μας. Όταν κάνουμε ντουζ με ζεστό νερό, ανοίγουν οι πόροι του δέρματός μας και αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλες οι βλαβερές ουσίες του νερού και τα βλαβερά χημικά να βρίσκουν εύκολη δίοδο εισόδου στο σώμα μας.

Χρησιμοποιώντας φίλτρα νερού ντουζ, καταπολεμάμε με επιτυχία το χλώριο το οποίο είναι ίσως η πιο βλαβερή ουσία του νερού για επαφή με το δέρμα. Επίσης, απομακρύνουμε τα αιωρούμενα ιζήματα, φυτοφάρμακα, οργανικές ακαθαρσίες, βαρέα μέταλλα, άλατα. Τα φίλτρα ντους αποτελούν εξαιρετική επιλογή και λύση υγείας για ανθρώπους με ευαίσθητη επιδερμίδα, δερματοπάθειες, ξηροδερμία, τριχόπτωση και άλλων ειδών χρόνιες ασθένειες. Επίσης είναι μεγάλος παράγοντας υγείας για τα μαλλιά σας.

Μια άλλη θετική πλευρά του να χρησιμοποιούμε φίλτρα νερού ντουζ, είναι ότι προστατεύουμε τις βρύσες από την δημιουργία αλάτων που με τον καιρό μας οδηγεί στην αντικατάσταση της βρύσης. Ένα φίλτρο ντουζ μπορεί να τοποθετηθεί σε όλες τις βρύσες καθώς συνδέεται στην είσοδο ή έξοδο του σπιράλ τηλεφώνου.

Ο ρόλος του χλωρίου στη διατήρηση της καθαρότητας του νερού δεν μπορεί να αμφισβητηθεί, αλλά τα υψηλά επίπεδα χλωρίου μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα υγείας και σοβαρές δερματοπάθειες. Για αυτό το λόγο, είναι σημαντικό να επιλέξουμε τα κατάλληλα φίλτρα ντουζ και να ενημερωθούμε για τους τρόπους πληρωμής και τη συντήρησή τους. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορούμε να ενημερωθούμε σχετικά με πληροφορίες για τη χρήση και τη συντήρηση για τα φίλτρα νερού ντους, και να μάθουμε περισσότερα για τις επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας για να βελτιώσουμε την ποιότητα του νερού.

Μια ενόχληση που όλοι νιώθουμε κατά την διάρκεια του μπάνιου, είναι όταν μπαίνει νερό στα μάτια μας. Νιώθουμε πάντα αυτό το περίεργο τσούξιμο με αποτέλεσμα να τα τρίβουμε η να τα βλέπουμε κόκκινα και ερεθισμένα μετά το μπάνιο! Αυτό οφείλετε 99% στο χλώριο το οποίο μπορούμε να απομακρύνουμε με το φίλτρο νερού ντους.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως ορισμένα φίλτρα νερού πρέπει να αλλάζουν σε χρονικά διαστήματα που ορίζει ο κατασκευαστής για να μας προσφέρουν πάντα όσο το δυνατό καθαρότερο νερό γίνεται. Ένα από αυτά τα φίλτρα νερού, είναι το φίλτρο νερού ντουζ, με προτεινόμενη αλλαγή από τους κατασκευαστές κάθε 6 μήνες.

Τα φίλτρα νερού ντουζ, για να πετύχουν την σωστή απολύμανση νερού, χρησιμοποιούν έναν ειδικό ενεργό άνθρακα. Αυτό γίνεται διότι εισέρχεται διαρκώς ζεστό νερό από το φίλτρο ντουζ. Όταν περνάει από τον άνθρακα ζεστό νερό, τον απενεργοποιεί έως και 70% γρηγορότερα από όταν περνάει κανονικό κρύο νερό. Για τον λόγο αυτό, τα φίλτρα νερού ντουζ είναι εξοπλισμένα με ενεργό άνθρακα με ανοχή στις υψηλές θερμοκρασίες. Η σύνηθες διάρκεια τους ορίζεται στους 6 μήνες ή αλλιώς περί τα 8000lt νερού.

Με την χρήση φίλτρου ντους, θα δείτε αμέσως διαφορά στην αίσθηση της επιδερμίδας σας μετά το μπάνιο, πιο λαμπερά και με καλύτερη υφή μαλλιά, θα παρατηρήσετε περισσότερο αφρό κατά την χρήση του σαμπουάν, βελτίωση της τριχόπτωσης, των δερματοπαθειών και της ξηροδερμίας.

Καθώς το νερό περνάει από τα συστήματα διανομής του δήμου, μπορεί να περιέχει υψηλά επίπεδα χλωρίου, καθιστώντας το νερό ακατάλληλο για κατανάλωση αλλά και για επαφή με το δέρμα-μάτια-μαλλιά. Επιπλέον, το χλωριωμένο νερό μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό και αλλεργικές αντιδράσεις σε ορισμένα άτομα. Είναι σημαντικό να αναφερθεί πως δεν είναι απαραίτητο να προ-υπάρχουν αλλεργίες, αλλά η συνεχής έκθεση του δέρματος σε χλωριωμένα νερά να ξεκινήσει μια νέα δερματοπάθεια ή αλλεργία.

Εδώ έρχονται στο προσκήνιο τα φίλτρα νερού ντουζ. Τα φίλτρα νερού ντους παρέχουν μια οικονομική λύση για να βελτιώσουμε την ποιότητα του νερού που εφάπτεται με το δέρμα μας και τα μάτια μας. Αυτά τα φίλτρα μπορούν να απομακρύνουν το χλώριο στο νερό, τους χλωριωμένους παράγοντες, διάφορους μολυντές, στερεά σωματίδια καθώς και άλατα  από το νερό της βρύσης, παρέχοντας καθαρό νερό για ένα υγιές μπάνιο που όλοι αξίζουμε.

Υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης φίλτρου κεντρικής παροχής για την καταπολέμηση του χλωρίου για όλο το σπίτι, αλλά είναι ευρέως γνωστό πως όταν τοποθετούμε ένα φίλτρο με εξειδίκευση σε μία λειτουργία όπως αυτή του φίλτρου ντουζ, έχουμε υψηλότερα αποτελέσματα σε γρηγορότερο χρονικό διάστημα. Μπορείτε να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα κατά την διάρκεια του μπάνιου σας χρησιμοποιώντας φίλτρο νερού ντους και προστατεύοντας την υγεία σας από τυχόν αλλεργίες.

Συμπερασματικά:

Τα φίλτρα νερού ντουζ μας δίνουν την δυνατότητα να απομακρύνουμε το χλώριο, τα φυτοφάρμακα, τις οργανικές ακαθαρσίες, τα στερεά σωματίδια, τα άλατα και διάφορους ακόμα μολυντές που θα μπορούσαν να εισέρθουν στο σώμα μας μέσω της επαφής με το δέρμα μας.

Μας βοηθάει να προστατέψουμε εμάς και τα παιδιά μας από τυχόν αλλεργίες που προϋπάρχουν ή που μπορεί να εμφανιστούν, από διαφόρων ειδών δερματοπάθειες καθώς και επίπονους δερματικούς ερεθισμούς, από την ξηροδερμία, την τριχόπτωση και διάφορα άλλα.

Προστατέψτε εσάς και τα παιδιά σας από τα παραπάνω με το να τοποθετήσετε ένα φίλτρο νερού ντους. Το φίλτρο νερού ντουζ αποτελεί μια οικονομική λύση για την προστασία από επιβλαβή αποτελέσματα χάρη στην επαφή του νερού με το σώμα μας.