Αποστολές

Η εταιρεία μας σας παρέχει την δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα. Οι παραγγελίες άνω των 50€ θα εκτελούνται χωρίς έξοδα αποστολής. Η επιλογή της αντικαταβολής επιβαρύνεται με έξτρα χρέωση. Όλα μας τα προϊόντα συνοδεύονται από την εγγύησή τους. Παράδοση 1 – 3 ημέρες.

Οταν το βάρος των προϊόντων της παραγγελίας είναι μεγάλο, ο υπολογισμός των εξόδων αποστολής γίνεται με ογκομέτρηση. Για το τελικό κόστος των εξόδων αποστολής θα ενημερώνεστε με email μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Service – Συντηρήσεις

Σας παρέχουμε άμεσο SERVICE ή ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ σύμφωνα με την συσκευή σας. Σας εγγυούμαστε πως
υπάρχει λύση και θα σας την προσφέρουμε.

Πολιτική επιστροφών

Σε περίπτωση όπου επιθυμείτε να επιστρέψετε κάποιο από τα προϊόντα που αγοράσατε, μπορείτε να το κάνετε εντός 10 ημερολογιακών ημερών, με την προϋπόθεση ότι το προϊόν θα συνοδεύεται απαραίτητα από την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς. Επίσης θα πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του συσκευασία, ακέραιο και χωρίς την παραμικρή φθορά. Δεν θα πρέπει να έχουν αφαιρεθεί οποιαδήποτε διακριτικά ταμπελάκια ή αυτοκόλλητα και δεν θα πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί.

Εφόσον ή επιστροφή οφείλεται σε υπαιτιότητα της εταιρίας (αποστολή λανθασμένου ή ελαττωματικού προϊόντος), η παραλαβή από το χώρο σας γίνεται μετά από συνεννόηση με εμάς και το κόστος της αποστολής, επιβαρύνει την εταιρία. Σε κάθε άλλη περίπτωση που επιθυμείτε να επιστρέψετε ή να αλλάξετε κάποιο προϊόν, μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας τρόπο μεταφοράς της επιλογής σας, αναλαμβάνοντας εξ’ ολοκλήρου το κόστος και την ευθύνη της μεταφοράς. Πριν από κάθε επιστροφή συνιστάται να προηγηθεί συνεννόηση με εμάς.

Να τονίσουμε ότι το δικαίωμα υπαναχώρησης και επιστροφής δεν ισχύει σε περιπτώσεις “ειδικών” παραγγελιών ή personalised προϊόντων . Οι παραγγελίες αυτές δεν επιστρέφονται και δεν αποζημιώνονται.